Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Στηρίζουμε το λαϊκό αθλητισμό

Συνάντηση της Ελπίδας Παντελάκη με την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά

Με παράγοντες της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) συναντήθηκε χτες το βράδυ η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Γεωργόπουλο και Ηλία Σαλπέα καθώς και το γνωστό παράγοντα του ποδοσφαίρου Δημήτρη Μουρίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΠ, τόσο ο πρόεδρός της, Στέλιος Μπρατσόλης, όσο και παράγοντες - πρόεδροι ερασιτεχνικών σωματείων περιέγραψαν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην ευρύτερη περιοχή. Η ένδεια των υποδομών για την άθληση των παιδιών φαίνεται ξεκάθαρα μόνο από τα εξής στοιχεία: Σε σύνολο 85 σωματείων τα οποία έχουν στις τάξεις τους περίπου 15.000 παιδιά υπάρχουν μόλις 8 γήπεδα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες προπόνησης και τέλεσης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Από την πλευρά της, η Ελπίδα Παντελάκη σημείωσε πως τόσο το ΚΚΕ όσο και τα στελέχη του στην περιοχή με προεξάρχοντα τον αείμνηστο Παναγιώτη Σαλπέα έχουν δώσει και δίνουν μεγάλους αγώνες για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τη δημιουργία χώρων άθλησης, ώστε να μπορούν τα παιδιά να αθλούνται και να κοινωνικοποιούνται με αξίες.

Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητά απαξιώνει τους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού. Μάλιστα, μέσω και της μείωσης των κονδυλίων του προϋπολογισμού επιχειρεί, σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, την ισοπέδωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο οποίος προ πολλού θα είχε σβήσει από το χάρτη αν δεν υπήρχαν παράγοντες με μεράκι και φιλότιμο. Ηρθε η ώρα να βγάλετε και εσείς συμπεράσματα για το πού οδηγεί αυτή η πολιτική, να την καταδικάσετε και με την ψήφο σας υπερψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ηλίας Σαλπέας και Νίκος Γεωργόπουλος, τόνισαν την ανάγκη να αναπτυχθεί ένα διεκδικητικό κίνημα που θα είναι σε θέση να διεκδικεί δημιουργία υποδομών για την κάλυψη βασικών λαϊκών αναγκών στο χώρο του αθλητισμού και θα αντιπαλεύει αυτήν την πολιτική που ακόμη και τους ελεύθερους χώρους θέλει να τους παραδώσει στο μεγάλο κεφάλαιο αντί να γίνουν γήπεδα για τα παιδιά του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ