Τρίτη 30 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί τις επόμενες βδομάδες

Στο 53,08% του πλάνου της βρίσκεται η ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας, με την ολοκλήρωση του δεύτερου μήνα της Εξόρμησης

Χωρίς εφησυχασμό, εντείνονται οι προσπάθειες των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την χώρα για την επίτευξη των στόχων της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Η ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας με την ολοκλήρωση του 2ου μήνα της Εξόρμησης του Κόμματος, κάλυψε το 53,08% του πλάνου. Στις πρωτοπόρες Οργανώσεις πανελλαδικά βρίσκονται η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με ποσοστό 65,38% και η ΝΕ Πρέβεζας με 65%.

Σημαντική ώθηση στην υπερκάλυψη των πλάνων θα δώσει το επόμενο διάστημα η καλύτερη αξιοποίηση φίλων και οπαδών του Κόμματος, καθώς υπάρχουν ακόμη εφεδρείες φίλων και οπαδών, όπως και νέοι ψηφοφόροι του Κόμματος από την τελευταία εκλογική μάχη.

Μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» η Πένυ Τριάντη, οικονομική υπεύθυνος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή σημαντικής μερίδας φίλων και οπαδών του Κόμματος, των υποψηφίων που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι οποίοι, πέρα από την εισφορά τους, τα κόκκινα μεροκάματα, μπήκαν στη μάχη με το κουπόνι, κατανοώντας την ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ. Στο 70% του πλάνου βρίσκεται η Αχτίδα Μεσολογγίου, στο 57% η Αχτίδα Βάλτου - Ξηρομερίου και στο 45% η Αχτίδα Αγρινίου.

«Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και νεολαίοι ενισχύουν το ΚΚΕ από το υστέρημά τους, σε συνθήκες κρίσης, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Με συστηματική και επίμονη προσπάθεια, έλεγχο και άπλωμα της δουλειάς, χωρίς ίχνος εφησυχασμού και επανάπαυσης, μπορούμε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας το επόμενο διάστημα για την κάλυψη των οικονομικών στόχων, συνδυάζοντας τις μάχες που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα το εργατικό - λαϊκό κίνημα μαζί με τους κομμουνιστές απέναντι στη βάρβαρη αντεργατική - αντιλαϊκή επίθεση», σημειώνει μεταξύ άλλων στον «Ριζοσπάστη» το στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ