Τετάρτη 5 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Ο αγώνας για εξασφάλιση 1.500 μόνιμων ενισχυτών - στηριγμάτων του «Σπιτιού του Αγωνιστή» με 100 ευρώ το χρόνο, συνεχίζεται με επιτυχία σε ολόκληρη τη χώρα. Το ΔΣ του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά όσους συμμετέχουν. Καλούμε όλους τους φίλους του «ΣΠΙΤΙΟΥ» να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους για πλήρη κάλυψη του παραπάνω στόχου.

Εκτός των άλλων, για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων, πρόσφεραν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» τα παρακάτω ποσά οι:

Θεοδοσιάδης Θανάσης, 1η δόση, 50 ευρώ

Μακρής Παναγιώτης, 3η δόση, 100 ευρώ

Χαρίδης Χρήστος 50 ευρώ

Αμαλία Μουρτζούκου - Χαλάτση 150 ευρώ

Νότα Τσάμη 50 ευρώ

Νώντας Χαϊδεμένος 50 ευρώ

Χρυσούλα Χατζηπέτρου 100 ευρώ

Τόνια Χαρατσίδου 100 ευρώ

Τάκης Μαυροδόγλου 100 ευρώ

Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης 50 ευρώ

Ειρήνη Παυλή 20 ευρώ

Γεωργία Κιντή 100 ευρώ

Ράϊκου Μαρία 100 ευρώ

Δριγιαννάκη Κατερίνα 50 ευρώ

Ε. Γ. 100 ευρώ

Ζαφειρίου Ευάγγελος 30 ευρώ

Μαρία Κ. 100 ευρώ

Θέμης Ρούγας, 2η δόση, 50 ευρώ

-- Οκτώ σύντροφοι και φίλοι από την Καλαμάτα πρόσφεραν, μέσω του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ της πόλης, στο «Σπίτι του Αγωνιστή», το ποσό των 800 ευρώ. Αυτό στα πλαίσια της εξόρμησης για την εξασφάλιση 1.500 μόνιμων ενισχυτών με 100 ευρώ το χρόνο (Πλήρης κατάλογος των προσφορών θα δημοσιευθεί στον «Ρ» μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 μόνιμων ενισχυτών που ανέλαβε τιμητικά να βρει το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καλαμάτας, σύμφωνα με το δικό του σχετικό πλάνο).

-- Η Μαρία Γαλανάκη, από το Χολαργό, προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη των γονιών της, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΛΑΝΑΚΗ και ΣΤ. ΓΑΛΑΝΑΚΗ. Επίσης, του συζύγου της ΓΕΩΡΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, του θείου της ΘΑΝ. ΤΑΣΙΟΥ και του ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, που πέθανε πρόσφατα. Τιμή μου που έζησα κοντά σε τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Θα τους θυμάμαι πάντα με σεβασμό και αγάπη.

-- Ο σ. Κοντός Γιώργος, συνταξιούχος, αντιστασιακός, από το Μπραχάμι, προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ