Τρίτη 25 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
Αγωνίζονται για το δικαίωμα στη δουλειά

Νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις προετοιμάζουν για αυτή την βδομάδα οι εργατοτεχνίτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης κλιμακώνοντας την πάλη τους, συσπειρωμένοι στα ταξικά τους συνδικάτα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τους καταδικάζει στην ανεργία, την ανέχεια, αφήνει αυτούς και τις οικογένειές τους χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για λογαριασμό των πολυεθνικών ξεχαρβαλώνει συνολικά τη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας.

Αύριο Τετάρτη, οι εργατοτεχνίτες θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για δημόσια δωρεάν Υγεία, που προετοιμάζουν οι ταξικές δυνάμεις και στον Πειραιά με το κλείσιμο των ταμείων των νοσοκομείων της περιοχής, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.

Για την Πέμπτη 27 του μήνα έχουν προγραμματίσει παύση εργασιών, συγκέντρωση στις 3 το μεσημέρι στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά και πορεία στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας (ΥΘΥΝΑΛ). Αντίστοιχης μορφής κινητοποίηση θα γίνεται κάθε βδομάδα στα αρμόδια υπουργεία. Σταθμός του αγώνα των εργατοτεχνιτών θα είναι, όπως αποφάσισαν τα 4 σωματεία της Ζώνης (Μετάλλου, Αμμοβολιστών, Ηλεκτρολόγων, Καραβομαραγκών), η 24ωρη απεργία στις 10 Φλεβάρη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ