Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... για τις αστικές συγκοινωνίες

Επιδιώκει, ύπουλα, να κατακερματίσει την εργατική τάξη, το σύνολο του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, συσκοτίζοντας την πραγματική αιτία των δεινών που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα τα λαϊκά στρώματα, που δεν είναι άλλη από τη βαθιά ταξική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως της ΝΔ προηγούμενα, για τη διασφάλιση των κερδών της πλουτοκρατίας. Το πολιτικό προσωπικό της άρχουσας τάξης, οι αργυρώνητοι θεωρητικοί της υπάλληλοι, όσο και αν ξορκίζουν την «ταξική πάλη» και τη βαφτίζουν ως «παρωχημένο θεωρητικό σχήμα» γνωρίζουν την ύπαρξή της, ότι είναι ο βασικός κινητήριος παράγοντας της ιστορικής εξέλιξης.

Φοβούνται την οργανωμένη δράση των μαζών και δε χάνουν την παραμικρή ευκαιρία να συκοφαντούν κάθε είδους λαϊκή κινητοποίηση. Ξέρουν πως η λαϊκή οργή είναι «καζάνι που βράζει», έτοιμη να ξεσπάσει, γι' αυτό προσπαθούν να τη χειραγωγήσουν σε ανώδυνες για το σύστημα κατευθύνσεις.

Βρώμικα παιχνίδια που θα ξεπαστρεύονται όσο ο λαός ενιαία αγωνίζεται για όλα όσα του ανήκουν, απεγκλωβίζεται από τα κόμματα του κεφαλαίου, συσπειρώνεται στο ταξικό κίνημα, οργανώνει τη δική του συμμαχία, συμπορεύεται με το ΚΚΕ, μέχρι να καταφέρει την οριστική απαλλοτρίωση των απαλλοτριωτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ