Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Επενδύει στην προπαγάνδα περί «ανομίας»

Το δάχτυλο της καταστολής στο όνομα της πάταξης της «ανομίας» επιχείρησε να κουνήσει ξανά χτες η κυβέρνηση στο ΚΚΕ, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον υπουργό Οικονομικών.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με το νομοσχέδιο για τα «κλειστά επαγγέλματα» και απευθυνόμενος στο Κόμμα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε: «Να μας πει το ΚΚΕ αν θεωρεί μέσα στο πλαίσιο της αστικής δημοκρατίας θεμιτό να χτίζουν τα μέλη του ΠΑΜΕ την είσοδο Εφοριών, όπως έγινε χθες (σ.σ. προχθές) στη ΔΟΥ Λαυρίου». Η αναφορά του υπουργού αφορά σε μια συμβολική κινητοποίηση διαμαρτυρίας για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα στην περιοχή της Λαυρεωτικής και ευρύτερα.

Αμεση ήταν η απάντηση του παριστάμενου βουλευτή του ΚΚΕ Α. Τζέκη, ο οποίος είπε στον υπουργό: «Δεν καταδικάζουμε λαϊκές κινητοποιήσεις και συμβολικές ενέργειες στις οποίες προβαίνει το λαϊκό κίνημα».

Τέτοιες ενέργειες τις στηρίζουμε, τόνισε, και ανέφερε τις συμβολικές κινητοποιήσεις που γίνονται στις αστικές συγκοινωνίες, κατά της αύξησης της τιμής του εισιτηρίου, τους συμβολικούς αποκλεισμούς που γίνονται στα νοσοκομεία ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ, τις κινητοποιήσεις στα διόδια, τις παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες ανέργων και όσων αδυνατούν να το πληρώσουν εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης, που οδηγεί το λαό στη φτώχεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ