Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Αλληλεγγύη στο λαό της Αιγύπτου

Την αλληλεγγύη της στο λαό της Αιγύπτου εκφράζει με ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αδελφική αλληλεγγύη της στο λαό της Αιγύπτου, που αγωνίζεται για τη δημοκρατία, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.

Η εργατική τάξη της Αιγύπτου ηγείται αυτού του αγώνα και τους ευχόμαστε επιτυχία στους στόχους τους. Απαιτούμε από την κυβέρνηση της Αιγύπτου να σταματήσει αμέσως τις δολοφονίες και συλλήψεις διαδηλωτών.

Η διεθνής κοινή γνώμη καταδικάζει την πολιτική και την τακτική των ΗΠΑ, που προσπαθούν να ελέγξουν τις εξελίξεις και να τοποθετήσουν νέα εργαλεία, τις νέες μαριονέτες τους, στην ηγεσία του αιγυπτιακού κράτους.

Ζητάμε να σταματήσει η παρέμβαση των ιμπεριαλιστών στις εσωτερικές υποθέσεις της Αιγύπτου. Ο λαός αυτής της χώρας είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του.

Η εξέγερση του λαού της Αιγύπτου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έρχεται να αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ιστορίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ