Πέμπτη 10 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Την Κυριακή η εκδήλωση με την Αλέκα Παπαρήγα

Στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό

Σε μαθητές και γονείς από Αθήνα, Πειραιά και Αττική θα μιλήσει την Κυριακή 13 Μάρτη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΚΣ της ΚΝΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Στο πλαίσιό της θα προβληθεί βίντεο που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ και θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της θεραπευτικής κοινότητας «Νόστος».

«Στα παιδιά της εργατικής τάξης, των λαϊκών οικογενειών ταιριάζει η ανυπότακτη, η αγωνιστική στάση ζωής μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις, η πάλη για μια άλλη κοινωνία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη του κεφαλαίου», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΚΝΕ στο κάλεσμά της σε μαθητές και γονείς, σε όσους αγωνιούν για την όξυνση του προβλήματος. Απευθύνεται σε όλο το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

  • Συνάντηση Νέων Δημιουργών με θέμα «Με την τέχνη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», διοργανώνει η Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας της Οργάνωσης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 12 Μάρτη στην καφετέρια «cinema», στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, στις 7 το απόγευμα.
  • Εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών» διοργανώνεται το Σάββατο 12 Μάρτη στις 6μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από τη Νομαρχιακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ. Θα μιλήσουν ο Κώστας Χατζηδαμιανός, Γραμματέας του ΝΣ Κοζάνης της ΚΝΕ και η Κική Στεργίου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ