Πέμπτη 31 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Εκδήλωση με θέμα το γυναικείο κίνημα πραγματοποιεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, το Σάββατο 2 Απρίλη στις 18.00, στο Stretto cafe (28ης Οκτωβρίου, Αργος). Στην εκδήλωση θα μιλήσει στέλεχος του ΠΑΜΕ, θα προβληθεί σχετικό DVD, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση με φωτογραφικό υλικό.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Σύσκεψη με ανέργους πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Ενωσης (Αριστοτέλους 11 - 15, 6ος όροφος). Η ανεργία στον κλάδο λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις, με την εργοδοσία να προχωρά στη μία απόλυση μετά την άλλη, αξιοποιώντας το σύνολο της αντεργατικής νομοθεσίας της κυβέρνησης. Σε αυτό το πλαίσιο το ταξικό συνδικάτο προχωρά στην οργάνωση της πάλης των ανέργων.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Την Κυριακή, 3 Απρίλη, ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας. Καθημερινά και μέχρι το Σάββατο, οι συνταξιούχοι θα ψηφίζουν στα γραφεία του Σωματείου (Σωκράτους 23, 4ος όροφος) από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ., και την Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Επίσης, οι συνταξιούχοι μπορούν να ψηφίζουν και στα εξής παραρτήματα: Καισαριανή: Σήμερα, Πέμπτη, 8 π.μ. - 4 μ.μ. (Βρυούλων 150). Περιστέρι: Σάββατο, 2/4, 8 π.μ. - 4 μ.μ. (Αιμ. Βεάκη 36).

ΕΒΡΟΣ: Η Γραμματεία Νομού Εβρου του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί σύσκεψη σήμερα, Πέμπτη 31 Μάρτη και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης με θέμα «Οχι στο νέο μισθολόγιο - φτωχολόγιο, όχι στη διαρκή λιτότητα και τον αυταρχισμό» και καλεί όλους του δημόσιους υπαλλήλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ