Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΑΝΘΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0
Γέλασε τελευταία

Καθοριστικό για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αποδείχτηκε το τρίλεπτο ξέσπασμα των επιθετικών της Ξάνθης, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο στον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Τα τέρματα που πέτυχαν οι Δαμιανός (85') και Καούνος (87') και που διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, χάρισαν μιας σπάνιας ομορφιάς εξέλιξη και κατάληξη σε έναν αγώνα που εκτός από μεμονωμένες επιθετικές ενέργειες, δεν μπόρεσε να προσφέρει σπουδαίο θέαμα. Αλλωστε, η αμυντικογενής στάση που κρατούσαν οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να μη δεχτούν γκολ, ναι μεν έδινε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να δημιουργούν αρκετές φορές ανησυχία στον Στρακόσια, αλλά ταυτόχρονα και οι παίχτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα προσπαθούσαν να προφυλάξουν την εστία τους φοβούμενοι αντεπιθέσεις. Ετσι οι ρυθμοί που επικρατούσαν στον αγώνα ήταν αργοί.

ΞΑΝΘΗ: Μπούτσεκ, Γελαδάρης, Παπαδημητρίου, Κεχαγιάς, Πουρσαϊτίδης (46' Σφακιανάκης), Τουρσουνίδης (73' Δαμιανός), Γκάγκερ, Καούνος, Ζωγραφάκης (46' Καρτάλης), Ζαπρόπουλος, Γιανότσκο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Στρακόσια, Χάουγκλαντ, Παχατουρίδης, Νταρακλίτσας, Αφάς (74' Γυριχίδης), Κομπαγιάσι, Κουρμπέλο (80' Μαρκομιχάλης), Πιάτζιο (75' Βλάχος), Ροντρίγκεζ, Μικές, Μουτσοντρίνγκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ