Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1
Δύσκολη επεκράτησε ο «Γηραιός»

Τα... χρειάστηκε ο Ηρακλής στον αγώνα για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο «Γηραιός» χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 76' για να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Νίκο Κόβη και τώρα η υπόθεση πρόκριση θα ξεκαθαρίσει στον επαναληπτικό, που θα γίνει σε 15 μέρες.

Ο «Γηραιός» ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στην επίτευξη τέρματος. Στο 37' ο Χάγκαν «έβγαλε» μια σέντρα σουτ και ο Γκοΐκοβιτς με προβολή έκανε το 1-0. Η «απάντηση» του ΠΑΣ ήταν άμεση, καθώς στο 40' ο Ελντερ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του α' μέρους.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Κυράστα προσπάθησαν να βρουν... δίχτυα και να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ. Ομως οι ευκαιρίες χάνονταν, ενώ ο Γκοΐγκοβιτς έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ράντου. Ωσπου, στο 76', ο Φοφόνκα Εντερσον με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Διλμπέρης, Μιλόγεβιτς, Βελλής (54' Ντεμπά), Χάγκαν, Ταυλαρίδης (46' Νεμπεγλέρας), Γκοΐγκοβιτς, Ξενίδης, Κυριαζής (66' Στολτίδης), Αλεξόπουλος, Κωνσταντίνου, Φοφόνκα.

ΠΑΣΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ράντος, Φουτσίνι (38' Μπλέτσας), Σαπάνης (60' Κορμαρής), Κοζανίδης, Ελντερ (66' Γ.Τάτσης), Τζανετής, Αθανασίου, Τζούμπα, Γκαρόζης, Σέμος, Γήττας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ