Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-1
«Ανοιχτοί» λογαριασμοί

«Ανοιχτούς» λογαριασμούς άφησαν Αρης και ΠΑΟΚ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στα πλαίσια της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 και η πρόκριση πλέον θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας σε 15 μέρες. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μην αφήσουν πολλά περιθώρια η μια στην άλλη προκειμένου να έχουν το προβάδισμα, κάτι όμως που απέκτησε ελαφρά ο «Δικέφαλος» καθώς το γκολ του Εγκωμίτη ίσως να είναι καθοριστικό.

Οι «κίτρινοι» από τα πρώτα λεπτά έδειξαν απειλητικές διαθέσεις, καθώς μετά την αλλαγή του Ιβιτς στο 8', λόγω τραυματισμού, ανέλαβαν πρωτοβουλία και έφτασαν πολλές φορές στα καρέ του Τοχούρογλου, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι καλό. Η καλύτερη στιγμή ήταν στο 31' από την πάσα του Ναγκόλι, η κεφαλιά του Κυπαρίσση έφυγε λίγο άουτ από την εστία του ΠΑΟΚ. Ο,τι δεν κατάφερε όμως ο Κυπαρίσσης, το ολοκλήρωσε ο Κατσιαρός στο 36' με κοντινό πλασέ και ύστερα από ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενουμένων, γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν γρήγορη και στο 41' ο Εγκωμίτης διαμόρφωσε το τελικό 1-1 μετά από μεταβίβαση του Κωνσταντινίδη. Η επανάληψη δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας από πλευράς θεάματος, καθώς και οι δυο αντίπαλοι έδωσαν μεγάλη προσοχή στις άμυνές τους, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς κάποια ιδιαίτερα μεγάλη φάση.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Κολτσίδας, Κατσιαρός (46' Λουμπούτης), Σκέντζος, Κούτσης, Παπαδόπουλος, Μπα (73' Χαριστέας), Ναγκόλι, Κυζερίδης, Ιβιτς (8' Κυπαρίσσης), Αγαθοκλέους

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κατσιαμπής, Ουντέζε, Εγκωμίτης, Βενετίδης, Τετράτζε, Καφές (55' Γεωργιάδης), Κουλακιώτης, Κωνσταντινίδης, Οκκάς (82' Καραδήμος), Ναλιτζής (62' Φρούσσος)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ