Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Πήρε αναβολή

Για την προσεχή Δευτέρα (22/1) αναβλήθηκε, με αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, η εκδίκαση από την πειθαρχική επιτροπή (ΠΕ) της ΕΠΟ της υπόθεσης του διακοπέντα αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της «Ενωσης» και του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε την αναβολή για έξι λόγους με κυριότερο τη μη αποστολή εγγράφου από την αστυνομία με ακριβή περιγραφή των όσων συνέβησαν. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕ, Κ. Αντιπαριώτης, «εμείς εκτιμήσαμε το αίτημα αυτό και αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την εκδίκαση από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν είχε έρθει η έκθεση του αστυνομικού τμήματος της Νέας Φιλαδέλφειας. Βάσει του ΚΑΠ θεωρείται απαραίτητο έγγραφο για να εκδικαστεί μια τέτοια υπόθεση».

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα απολογηθεί τη Δευτέρα και ο επαναληπτικός αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, μάλλον εκμηδενίζει τις πιθανότητες να μη γίνει το παιχνίδι, καθώς ακόμη και αν ο Αθλητικός Δικαστής αποφασίσει τον αποκλεισμό της «Ενωσης» θεωρώντας την υπαίτια για τη διακοπή του πρώτου αγώνα, η απόφαση αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί αν εκδοθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συνάντησης. Διαιτητής θα είναι ο Ευθυμιάδης του συνδέσμου Δράμας. Στις άλλες δύο αναμετρήσεις θα σφυρίξουν Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός (Βουτσαλάς) και Προοδευτική - Πανηλειακός (Φινοκαλιώτης).

Στο μεταξύ η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας παρέπεμψε το Σπύρο Παπαδάκο, για τις υποδείξεις του στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στην πειθαρχική επιτροπή.

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ έκαναν χτες φίλαθλοι του Πανιωνίου. Στο ψήφισμα που εξέδωσαν, μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν «ανοχή της Πολιτείας στους ανάξιους και επικίνδυνους ηγέτες του ποδοσφαίρου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ