Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ 1-0
«Καθάρισε» ο Γιοβάνοβιτς

Ανοιχτούς λογαριασμούς... άφησαν χτες Πανιώνιος και Παναθηναϊκός. Το τελικό 1-0 με το οποίο οι Νεοσμυρνιώτες «προστάτεψαν» την έδρα τους και πήραν τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη για τη Β' φάση του Κυπέλλου, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες στους «πράσινους» για ανατροπή του στη «Λεωφόρο». Ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Μπαρμπαλιά στη χτεσινή κόντρα αποδείχτηκε ο «κακός δαίμονας» του «τριφυλλιού», που σε καμία στιγμή του αγώνα δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του. Αντίθετα, ο Πανιώνιος έδειξε ψυχωμένος και από την αρχή έτοιμος να αντιδράσει στα δύσκολα, τα οποία ωστόσο δεν ήρθαν... ποτέ, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν η σκιά του εαυτού του και πολλές φορές έμοιαζε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Μάλιστα, ελάχιστες ήταν οι φορές που κατάφερε με αξιώσεις να φτάσει στην εστία του Πουρλιοτόπουλου. Το πολύτιμο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε με εκπληκτική ενέργεια ο Γιοβάνοβιτς (47').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Καφάλης, Σακελλαρίδης, Κλάεβιτς, Ευθυμιάδης, Πρεζέ (30' Γιοβάνοβιτς), Γόγολος, Ιωάννου (46' Ρόμπερτς), Χασιώτης, Γκώνιας (88' Νεοφυτίδης), Κατσαρός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μπασινάς, Ολιβάρες, Χένρικσεν, Βόκολος, Γκαλέτο (65' Μπόατεγκ), Φύσσας, Καραγκούνης, Φλίπσεν (53' Κουτσουρές), Λυμπερόπουλος, Σιμπνιέφσκι (46' Σίγκουρτσον).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ