Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κόντρα σε εγκληματικότητα και ρατσιστική βία

ΚΚΕ: Ελληνες και μετανάστες να διεκδικήσουν οργανωμένα και αποφασιστικά τη λήψη άμεσων μέτρων, στηριζόμενοι στη δράση των ταξικών συνδικάτων, φορέων και συλλόγων, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής, που έχουν και την πρώτη ευθύνη

  • Η ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει παραδοθεί στο έλεος της δράσης των κυκλωμάτων και των συμμοριών των ναρκωτικών, της πορνείας, της εκμετάλλευσης μεταναστών, καθώς και της εγκληματικής δράσης της «Χρυσής Αυγής» και άλλων ακροδεξιών ομάδων και «μπράβων», που παριστάνουν τους προστάτες της «τάξης», μαχαιρώνοντας και ξυλοκοπώντας μαζικά αθώους μετανάστες στο δρόμο, εισβάλλοντας στα σπίτια και στα μαγαζιά τους με την ανοχή της αστυνομίας.
  • Οι ευθύνες της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης είναι τεράστιες. Οχι μόνο δεν έλαβαν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των κατοίκων και των εργαζομένων του κέντρου, για την αντιμετώπιση της κάθε είδους εγκληματικής δράσης, αλλά με την πολιτική τους ανέχθηκαν ή και συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτών των κυκλωμάτων.
  • Απ' αυτή την κατάσταση επωφελούνται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να γίνουν ιδιοκτησία τους ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε εξευτελιστική τιμή. Να μετατραπούν από περιοχές κατοικίας και μικρο-επαγγελματικής δραστηριότητας, σε ζώνες υψηλής εμπορικής και τουριστικής εκμετάλλευσης.

ΣΕΛ.  3,   6

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ