Σάββατο 28 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ

Αλέκα Παπαρήγα: Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ώστε οι επιχειρηματικοί όμιλοι να διατηρήσουν, να αναπτύξουν και να διευρύνουν τα κέρδη τους με κάθε μέσο, με ένα λαό εντελώς χρεοκοπημένο

Στο επίκεντρο του λαού υπάρχει ένα δίλημμα. Να χρεοκοπήσει οριστικά και με τη χρεοκοπία του να βοηθήσει την ανάκαμψη της κερδοφορίας των ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρηματικών ομίλων, να στηρίξει τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ ή να οδηγήσει, όσο γίνεται πιο γρήγορα, στην ενίσχυση του ενιαίου μετώπου των εργατοϋπαλλήλων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών, με στόχο μια οργανωμένη, σχεδιασμένη αντεπίθεση, με προοπτική την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, για την εργατική - λαϊκή εξουσία.

Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ. Σε ανύποπτο χρόνο, προέβλεψε την κρίση και όλα τα αντιλαϊκά μέτρα επειδή η προσοχή του είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στο λαό. Εχει πείρα στην οργάνωση των αγώνων. Μίλησε για τους οξύτατους ανταγωνισμούς στην ΕΕ, ότι η ένταξη στην ΟΝΕ θα μεγαλώσει την απόκλιση της Ελλάδας, για τις ιδιωτικοποιήσεις, για τις αλλαγές των εργασιακών σχέσεων, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα χάσουν τη μονιμότητά τους κλπ.


ΣΕΛ.  6  -  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ