Τετάρτη 15 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ κρίθηκαν χτες μετά την απολογία τους ο αστυνομικός διευθυντής και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού, οι δύο ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που κατηγορούνται ότι πουλούσαν προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, ζητώντας χρήματα για να καλύπτουν τυχόν παρατυπίες. Κατηγορούνται για εκβίαση, δωροδοκία και εγκληματική οργάνωση. Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η σύζυγος του αστυνομικού διευθυντή. Αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας χαμηλόβαθμος αστυνομικός.

Η ΜΗΤΕΡΑ ενός από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που βρίσκεται προφυλακισμένος (παρουσιάζεται στη διαδικασία) κατέθεσε χτες στη δίκη στον Κορυδαλλό. Κατήγγειλε ότι «από τη μέρα που η Αντιτρομοκρατική έκανε την έφοδο στο σπίτι στο Χαλάνδρι, μέχρι την μέρα που βγήκε το ένταλμα σύλληψης για το παιδί μου, δεν υπήρξε καμία αναζήτησή του ή κλήση από την Αστυνομία στο σπίτι μας. Παρόλο που, όπως είπε, ήταν γνωστής διαμονής. Αν είχε συμβεί αυτό θα μπορούσε μαζί μας και με τους συνηγόρους του να υπερασπιστεί τον εαυτό του». Αλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του νεαρού, «είναι γνωστός από τη δραστηριότητά του στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο, δεν κρύβεται, αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του». Επίσης, επισήμανε στο δικαστήριο ότι «από τότε που εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του γιου μου, εμείς δεν ξέραμε ότι διώκεται γιατί δεν τον έψαξαν, το μάθαμε πολύ αργότερα, στο τέλος Φλεβάρη, όταν δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί μας στην Τράπεζα».

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: H Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής ενημερώνει ότι λόγω συμμετοχής των υπαλλήλων στην απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμερα Τετάρτη: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων για την περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής. Οι υποψήφιοι, που επρόκειτο να εξεταστούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μπορούν να προγραμματιστούν τις επόμενες ανάλογα και με τις δυνατότητες της Υπηρεσίας σε εύλογο χρονικό διάστημα χωρίς περιορισμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνέχεια στις έρευνες (2022-10-19 00:00:00.0)
Ποινική δίωξη και σύλληψη της μητέρας της Τζωρτζίνας για ανθρωποκτονία (2022-03-31 00:00:00.0)
Συνελήφθη αστυνομικός του Τμήματος Ομόνοιας (2007-07-05 00:00:00.0)
Στο «φρέσκο» αν και πλήρωσε... (2000-08-23 00:00:00.0)
Χαλκεύουν κατηγορίες για να δικαιολογήσουν την κτηνωδία τους (2000-04-12 00:00:00.0)
Νέες συλλήψεις για σκάνδαλα (1997-11-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ