Παρασκευή 15 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Συναινούν στην εγκληματική πολιτική

Τη διάχυση του προβλήματος της χρήσης ναρκωτικών σε όλα τα νοσοκομεία, ακριβώς όπως προωθεί η κυβέρνηση, υποστηρίζουν ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνάντησή τους χτες συζήτησαν το θέμα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και το ζήτημα πού θα πάνε οι μονάδες υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ που σήμερα λειτουργούν στο κέντρο. Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης μετά το τέλος της συνάντησης, «και στα τρία θέματα που έθεσε (σ.σ. η Μπακογιάννη) συμφωνούμε (...) εφόσον συμφωνεί η επιστημονική γνώση και γνώμη με την πρόταση της κυρίας Μπακογιάννη, συνηγορούμε κι εμείς». Τι υποστηρίζει η Μπακογιάννη και συμφωνεί ο Σγουρός; «Να υπάρχει μεθαδόνη σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, έτσι ώστε να σταματήσει να παρουσιάζεται το θέαμα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή και να αντιμετωπιστούν αυτά τα παιδιά ως ασθενείς, όπως πραγματικά είναι».

Ειδικά για το κέντρο, ο περιφερειάρχης επανέλαβε πρότασή του για «αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων», η δε Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις συνέπειες που έχει για τον τουρισμό η σημερινή εικόνα του κέντρου - αποτέλεσμα της πολιτικής τους. Πάνω εκεί πατούν ώστε να παραδώσουν όλη την περιοχή στα μεγάλα συμφέροντα, που καραδοκούν για να κερδοσκοπήσουν με τα ακίνητα.

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων κατέληξαν να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ