Παρασκευή 15 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Κορυφώνεται η καμπάνια για το δικαίωμα στις διακοπές

Με αγωνιστικές παρεμβάσεις σε σταθμούς του ΚΤΕΛ, του ΟΣΕ και στις εξόδους των πρωτευουσών των τεσσάρων νομών, συνεχίζεται σήμερα η εξόρμηση των Οργανώσεων Θεσσαλίας της ΚΝΕ για το λαϊκό δικαίωμα στις διακοπές και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Η πολύμορφη δραστηριότητα της ΚΝΕ, θα κορυφωθεί αύριο με εξορμήσεις στα παράλια της Λάρισας και στην παραλία Αφήσσου Μαγνησίας.

Χτες, εξόρμηση έγινε σε εργασιακούς χώρους, με μοίρασμα ενημερωτικού υλικού σε νέους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς τους, όπως πολυκαταστήματα, εργοστάσια κ.ά. Στις συζητήσεις που έγιναν πολλοί ήταν οι νέοι που έλεγαν ότι φέτος, λόγω οικονομικής αδυναμίας δε θα μπορέσουν να πάνε καθόλου διακοπές, ενώ οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες τόνιζαν ότι για να γίνουν οι διακοπές κοινωνικό αγαθό για όλους, οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία και να μετατρέψουν σε λαϊκή ιδιοκτησία τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής και στον τουρισμό τις μεγάλες ξενοδοχειακές - τουριστικές εγκαταστάσεις, τις συγκοινωνίες, τους δρόμους, τη γη, τα δάση, τις παραλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ