Παρασκευή 15 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζεται η καλοκαιρινή δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ, με εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Προγραμματισμένες είναι οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Παρασκευή

Στην Πάτρα, στα Προσφυγικά στην Πλ. Ελευθερίας στις 8 μ.μ. Ομιλήτρια η Τασούλα Μπάτσικα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στην Καβάλα γίνεται το 1ο Εργατικό Φεστιβάλ με θέμα την ανεργία. Θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ. στα Ποταμούδια (στην αυλή του 11ου Δημοτικού Σχολείου). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία, παράσταση θεάτρου σκιών από το θεατρικό εργαστήρι Καβάλας της ΚΝΕ και λαϊκή - ρεμπέτικη βραδιά από την κομπανία Καβάλας της ΚΝΕ.

Δευτέρα, 18 Ιούλη

Στην Καλαμάτα, στο πάρκο Φυτείας, εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με τίτλο «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις», στις 9 μ.μ. Ομιλητές Κατσάς Αντώνης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, δικηγόρος, Τσουράπα Ιωάννα, υπεύθυνη της θεραπευτικής κοινότητας «Κύτταρο» του ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας, κοινωνική λειτουργός - κοινωνιολόγος. Χαιρετισμός του Μίλτου Κουτίβα, μέλους του ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ