Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Συνεχίζουν για να μην εφαρμοστεί ο νόμος - πλαίσιο

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης του ΜΑΣ

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές δεν πτοούνται από τις απειλές και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και των «προθύμων» συνομιλητών και συνεργατών της. Συνεχίζουν τον αγώνα τους για να μην εφαρμοστεί ο νόμος - πλαίσιο.

Σήμερα θα γίνουν Γενικές Συνελεύσεις Συλλόγων. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν νέες διαδηλώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) καλεί σε ένα καθημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης που έχει ως εξής:

  • Σήμερα: Στην Αθήνα θα γίνει κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15), στις 10 το πρωί, με αίτημα να δοθούν όλα τα ΠΑΣΟ δωρεάν. Νωρίτερα θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας, για το ίδιο θέμα, στην πρυτανεία του ΕΜ Πολυτεχνείου. Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 11.30 π.μ., στην πλατεία χημείου του ΑΠΘ.
  • Αύριο Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη: Στην Αθήνα θα γίνει συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι, στην Ομόνοια. Στη Θεσσαλονίκη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) διοργανώνεται συναυλία.
  • Σάββατο 1 Οκτώβρη: Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κινητοποιήσεις στα καταστήματα που έχουν συνάψει συμφωνίες για τη διανομή των ΠΑΣΟ.
  • Δευτέρα 3 Οκτώβρη: Στη Θεσσαλονίκη, σύσκεψη των Επιτροπών Αγώνα του ΜΑΣ και ανάδειξη της νέας Γραμματείας.
  • Τρίτη 4 Οκτώβρη: Στη Θεσσαλονίκη, παρεμβάσεις στα λεωφορεία για το δικαίωμα στις δωρεάν μεταφορές.
  • Τετάρτη 5 Οκτώβρη: Συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ.
  • Τέταρτη 19 Οκτώβρη: Συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ