Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Προσοχή στις συναλλαγές με πολύτιμα είδη

Είναι προκλητικοί. Είναι ξεδιάντροποι. Αφού με την πολιτική τους καταδίκασαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην εξαθλίωση και τη χρεοκοπία, αφού τα μέτρα τους οδήγησαν στο κλείσιμο δεκάδων χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων, αλλά και στην εμφάνιση κάποιων αρπακτικών που έγιναν μαγαζάτορες και κράζουν «αγοράζω χρυσά κοσμήματα - νομίσματα», έρχονται τώρα και δίνουν ...οδηγίες πώς μπορεί κάποιος να πουλήσει τα τιμαλφή και τα κειμήλια της οικογένειάς του, χωρίς να πέσει θύμα των επιτηδείων.

Οι «αετονύχηδες», από ό,τι φαίνεται, καταφέρνουν και γδέρνουν όσους η ανάγκη τούς φέρνει στο κατώφλι των μαγαζιών, που έχουν ανοίξει σε διάφορα σημεία της πόλης. Ετσι, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή εξέδωσε ανακοίνωση, όχι βέβαια για να συντρέξει τους καμένους από την κυβερνητική πολιτική, αλλά για να τους προτείνει να έχουν ζυγίζει από μόνοι τους το προς πώληση είδος, να σημειώνεται η περιεκτικότητά τους σε πολύτιμο μέταλλο, να ζητάνε εκτίμηση της αξίας των αντικειμένων από αξιόπιστους εκτιμητές, όπως είναι το Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας και άλλα παρόμοια.

Τα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής, που αναγκάζονται να πουλήσουν το βιος τους για να ζήσουν, ας απευθύνονται στη Γραμματεία για να ενημερωθούν εάν το μαγαζί που κάνει τις σχετικές αγορές είναι καταγεγραμμένο στο μητρώο προμηθευτών τέτοιων επιχειρήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ