Τρίτη 13 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Αγωνιστική εκπλήξεων

Εκπλήξεις έκρυβε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ των ανδρών, το περασμένο Σαββατοκύριακο, που κάνει όλες τις ομάδες να βλέπουν με άλλο... μάτι τη συνέχεια.

Το Κιλκίς με τον αέρα του πρωτοπόρου αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος», όμως, που δείχνει σε κάθε αγώνα τη μαχητικότητά του, φύλαγε την έκπληξη για το τέλος καθώς πήρε μια μεγάλη νίκη με 25-23, αν και είχε φτάσει τη διαφορά ακόμη και στα 8 τέρματα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Στο γήπεδο του Μετς ο ΣΑΚΑ ήταν ο δεύτερος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς απέσπασε μια πολύτιμη για τη συνέχεια ισοπαλία από τον Δούκα με 20-20. Οι γηπεδούχοι έβλεπαν τους αντιπάλους τους να είναι κοντά στο σκορ, όμως στο τέλος έφτασαν σε μια ισοπαλία που αναθερμαίνει τις ελπίδες για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Τέλος, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Πανελλήνιος επικράτησε του Φιλίππου με 24-22 και συγκατοίκησε στην κορυφή της βαθμολογίας με το Κιλκίς. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Σχ. Ξυνή-Αρχέλαος 19-22, Ιωνικός-ΒΑΟ 20-17, Αθηναϊκός-Βριλήσσια 32-31.

Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Νέα Ιωνία γνώρισε την ήττα από την Πόρτο Σάλβο με 25-24 στην Πορτογαλία και τώρα στον επαναληπτικό της Αθήνας θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ