Τρίτη 13 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Της αρέσουν τα δύσκολα...

Τελικά, από ό,τι φαίνεται, της Βουλιαγμένης της αρέσουν τα δύσκολα... Ετσι, για μια ακόμη χρονιά οι «μπέμπηδες» στο κρίσιμο σημείο φώναξαν «παρών»... παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λεν Τρόφι. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Προ Ρέκο, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό έχοντας βέβαια, κόντρα στους Ιταλούς, το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην Αθήνα. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 24 Φλεβάρη και στις 10 Μάρτη. Η ελληνική ομάδα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, αφού κόντρα στην Πρίμοργιε στο ΟΑΚΑ ανέτρεψε πολύ πιο εύκολα του αναμενομένου το εις βάρος της 11-10, επικρατώντας των Κροατών με 8-4, έχοντας σαν κορυφαίο τον Γιώργο Αφρουδάκη, που σημείωσε 4 γκολ.

Ακέραιες κράτησε τις ελπίδες του για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στον Πειραιά της Νις με 8-6 για τη δεύτερη αγωνιστική του «κόκκινου» ομίλου. Κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Χατζηθεοδώρου (3 γκολ). Εξάλλου για το Κύπελλο Κυπελλούχων ο Εθνικός προσπάθησε να κάνει το... θαύμα κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, αλλά η ισοπαλία 9-9 δεν ήταν αρκετή, αφού στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 9-6.

  • Τα φαβορί επικράτησαν στους τρεις αγώνες για τη 14η αγωνιστική που διεξήχθησαν το Σάββατο. Τα αποτελέσματα: Χίος - Παναθηναϊκός 2-12, Χαλκίδα - Χανιά 9-14, Αρης Θ. - Γλυφάδα 11-13.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ