Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ευχαριστήρια Επιστολή στο «Ρ»

Με την ευχή - και για μας δέσμευση - ότι θα είμαστε στο πλάι τους στους μελλοντικούς αγώνες, το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 10ου Λυκείου Περιστερίου μας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για τη συμβολή μας στον αγώνα τους. Παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή τους:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά γιατί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ήταν η μόνη πανελλαδική εφημερίδα, που κάλυψε την κινητοποίησή μας στις 29 Γενάρη, με θέμα το κτιριακό και τη μονοβάρδια εκπαίδευση.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που και πέρυσι έκανε Αναφορά στη Βουλή με τον βουλευτή Μπάμπη Αγγουράκη και φέτος αμέσως μετά την κινητοποίησή μας έκανε Επίκαιρη Ερώτηση με τον βουλευτή Αντώνη Σκυλλάκο.

Ο αγώνας που κάνουμε για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης, για ένα ενιαίο 12χρονο δημόσιο σχολείο βρίσκει πολλαπλάσια απήχηση όταν προβάλλεται σωστά από τον Τύπο, την τηλεόραση ή το Κοινοβούλιο.

Αν εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτό που είπε ο Μπρεχτ "για να αλλάξεις την πραγματικότητα, πρέπει πρώτα να την κατακτήσεις" και καθημερινά μοχθούμε να μεταδώσουμε την Αλήθεια στους συμμαθητές μας, για σας αυτό αποτελεί ιστορική επιλογή και ευθύνη.

Πιστεύουμε ότι θα είστε στο πλάι μας στους μελλοντικούς αγώνες που θα έρθουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ