Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Και «υπεράνθρωποι» και ... μετριόφρονες

Θιγμένος ο Βενιζέλος από ένα ρεπορτάζ του «Ρόιτερς», διαμαρτυρήθηκε - όπως διατυμπάνιζαν προχτές τα ΜΜΕ - στον Γιούνκερ. Ετσι, με την έγκριση του τελευταίου, οι «κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών» εξέδωσαν μια απαντητική ανακοίνωση.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται ακριβώς εδώ:

Στην εν λόγω ανακοίνωση των «κύκλων του υπουργείου Οικονομικών» εκείνο που διατυμπανίζεται είναι ότι τόσο ο Βενιζέλος όσο και οι «υπό την καθοδήγησή του» συνεργάτες του καταβάλλουν ...«υπεράνθρωπες» προσπάθειες για τη ...σωτηρία της Ελλάδας.

Το είδαμε κι αυτό, λοιπόν: Τον Βενιζέλο, δηλαδή τον προϊστάμενο του υπουργείου των Οικονομικών, όσο και τους «υπό την καθοδήγησή του» συνεργάτες του στο υπουργείο Οικονομικών, να φιγουράρουν - σε ανακοίνωση «κύκλων» του υπουργείου Οικονομικών - ως ...«υπεράνθρωποι».

Ως εκ τούτου δεν πρέπει πλέον να υπάρχει ουδεμία αμφισβήτηση πόσο ...«υπεράνθρωπες» είναι οι προσπάθειες του Βενιζέλου, του υπουργού των Οικονομικών, αφού τη διαβεβαίωση ότι ο Βενιζέλος ως υπουργός των Οικονομικών πασχίζει «υπεράνθρωπα», την παρέχουν - με πάσα αντικειμενικότητα - οι ...«κύκλοι» του υπουργείου των Οικονομικών!

Εν ολίγοις:

Για τα «παιχνίδια» του «Ρόιτερς» δεν είχαμε καμία αμφιβολία.

Τώρα πια δεν έχουμε καμία αμφιβολία ούτε για τη μετριοφροσύνη, ούτε για τη μετριοπάθεια, ούτε για την ταπεινότητα, ούτε και για τη σεμνότητα του Βενιζέλου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ