Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑμΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γενική Συνέλευση την Κυριακή

Σε Γενική Συνέλευση καλεί ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής την Κυριακή, 19 Φλεβάρη, στις 10 π.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος) με θέμα: «Οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας σε κίνδυνο και σχέδιο δράσης για την υπεράσπισή τους».

Ο Σύλλογος σημειώνει πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά και η λειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας και ο νέος Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας, ο κανονισμός του ΕΟΠΥΥ που κόβει φάρμακα και θεραπείες και η λεγόμενη απογραφή συνιστούν κυριολεκτικά ένα σφαγείο για τα δικαιώματα ιδιαίτερα των αναπήρων, των οικογενειών τους και των παιδιών. Καλεί τους γονείς των ΑμΕΑ να μαζικοποιήσουν το σύλλογο, να ενημερώνουν τους γονείς που θα συναντούν στην Πρόνοια, στα ΚΕΠ, στα ΚΕΠΑ, στο ειδικό σχολείο, να συστήσουν επιτροπές αγώνα στο χώρο τους.

  • Την Παρασκευή 17 Φλεβάρη στις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου 7) η ΕΣΚ Τυφλών θα κάνει συνεστίαση με τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ (τηλ. επικοινωνίας: 6936.834.516).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ