Πέμπτη 1 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται το παιχνίδι των εντυπώσεων

Συνεχίστηκε και χτες το παιχνίδι των εντυπώσεων αναφορικά με την υπόθεση της εξαγωγής ποσού ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τον Ισ. Κούβελο, σύζυγο της Ντ. Μπακογιάννη. Σε δήλωση που διένειμε χτες ο επιχειρηματίας, ισχυρίζεται ότι τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη κίνηση, για την οποία αναμένεται να κληθεί από τη Βουλή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το αν το 1 εκατ. δολάρια που διακινήθηκε, είχε συμπεριληφθεί στο Πόθεν Εσχες που υποχρεούται να καταθέτει σαν σύζυγος βουλευτή.

Από την πλευρά της, η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε χτες την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης «βρώμικου» χρήματος Π. Νικολούδη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση. Οπως σημειώνει στην αναφορά της, ο Π. Νικολούδης «είναι ελεγκτέος για βαρύτατα πειθαρχικά αδικήματα».

Στο φόντο των παραπάνω εξελίξεων και προκειμένου να βγάλει λάδι όλο το αστικό πολιτικό σύστημα, ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χ. Καστανίδης κατέθεσε χτες τροπολογία σύμφωνα με την οποία δεν ισχύουν οι διατάξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων για όλες τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων. Ανάλογη πρωτοβουλία ανέλαβε και ομάδα 90 βουλευτών (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και «ανεξάρτητοι»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ