Τρίτη 6 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση στη Λάρισα

Εκδήλωση ταξικής αλληλεγγύης και οικονομικής στήριξης στους απεργούς χαλυβουργούς οργανώνει τη Τρίτη, 13 Μάρτη, στις 7 μμ, στην αίθουσα συνελεύσεών του, το Εργατικό Κάντρο Λάρισας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία του σωματείου χαλυβουργών και θα μιλήσει εκπρόσωπός του, ενώ θα υπάρχει και μουσικό πρόγραμμα - αφιέρωμα στον αγώνα τους.

  • Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) με σχετικό ψήφισμά του χαιρετίζει τον αγώνα των ηρωϊκών Χαλυβουργών και καλεί τα Παραρτήματα σε' όλη την Ελλάδα να ενισχύσουν υλικά και ηθικά τον αγώνα τους που έχει γενικότερη σημασία. Είναι χαρακτηριστικό πως -πέρα από την οικονομική ενίσχυση των 3.000 ευρώ και πλεόν που προσέφερε η Κεντρική Διοίκηση- τα παρόντα μέλη του γενικού συμβουλίου συγκέντρωσαν, άμεσα, 630 ευρώ για ενίσχυση των Χαλυβουργών. Επίσης, ο Τάκης Μαραγκάκης πρόσφερε 50 ευρώ για τους Χαλυβουργούς και τον ακατάβλητο αγώνα τους.
  • Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει την τρομοκρατική σύλληψη του Γιώργου Σιφονιού, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Χαλυβουργίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ