Τετάρτη 7 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
Κάλεσμα οργάνωσης της πάλης

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του ΣΥΣΔΙΕΚ Αθήνας στις 10 του Μάρτη

Η κλιμάκωση της πάλης των σπουδαστών των δημόσιων ΙΕΚ, τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στη σχολή και τη δουλειά θα βρεθούν στο επίκεντρο της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης που πραγματοποιεί το Σάββατο 10 Μάρτη ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής. Η Συνέλευση θα γίνει στις 17.00 στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Ο ΣΥΣΔΙΕΚ Αττικής καλεί τους σπουδαστές να συσπειρωθούν και να παλέψουν μέσα από το σύλλογο, οι εργαζόμενοι να γραφτούν στα σωματεία τους, να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις στις σχολές, να συντονιστεί η δράση των σπουδαστών με τα ταξικά σωματεία και το ΠΑΜΕ. Ο Σύλλογος αναφέρεται επίσης σε πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όπως η κινητοποίηση στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων για την κατάργηση των διδάκτρων, τη χορήγηση δωρεάν πάσο και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες με τη συμμετοχή σπουδαστών από έξι ΙΕΚ και η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα στο ΙΕΚ Νέας Ιωνίας.

«Τώρα πρέπει να οργανώσουμε την πάλη μας ακόμα πιο αποφασιστικά, με μεγαλύτερη συμμετοχή σπουδαστών, σε συμπόρευση με τους εργαζόμενους και τα σωματεία, το ΠΑΜΕ, με τις λαϊκές επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί σε γειτονιές. Είμαστε παιδιά εργατών, λαϊκών οικογενειών. Δεν θα δεχτούμε να κάνουν τη ζωή μας κόλαση», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΣΔΙΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ