Τετάρτη 7 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες Οργανώσεων της ΚΝΕ
Σήμερα Τετάρτη
  • Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις. Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ., στις εστίες του ΤΕΙ. Ομιλητής: Στέλιος Ορφανός, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.
  • Η ΟΒ Μηχανικών Η/Υ Πολυτεχνείου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα του τμήματος. Ομιλητής: Βασίλης Παπαχρήστος, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.
  • Η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει περιοδείες κι εξορμήσεις για την 8η του Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στο ΕΠΑΛ Φλώρινας.
Αύριο Πέμπτη
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Φλώρινας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και πώς επηρεάζει τη νέα γυναίκα», στις 3 μ.μ., στο μικρο Αμφιθέατρο του ΑΕΙ Φλώρινας. Ομιλητής ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση για το πρόβλημα των ναρκωτικών, στις 9 μ.μ., στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών. Ομιλητής ο Θανάσης Σγουρός, Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Ηλεκτρολόγων Πολυτεχνείου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα ΗΛ7 της σχολής. Ομιλήτρια η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ