Τετάρτη 14 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΤΤΙΚΗ
Αύριο η απεργία στο Μέταλλο

Στις 11 π.μ. στην Ομόνοια η απεργιακή συγκέντρωση

Σε απεργία καλούν αύριο, Πέμπτη, όλους τους μεταλλεργάτες της Αττικής οι ταξικές δυνάμεις στον κλάδο του μετάλλου. Οι μεταλλεργάτες με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 11 π.μ., με τα πανό του ταξικού κινήματος, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν ηχηρό μήνυμα στο μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης - πλουτοκρατίας - τρόικας ότι δε θα δεχθούν καμιά μείωση μισθών, καμιά επίθεση στα κεκτημένα δικαιώματά τους. Με αυτόν τον τρόπο οι ταξικές δυνάμεις κάνουν πράξη την απόφαση που πήραν τα Σωματεία Μετάλλου στην Πανελλαδική Σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή μετά από πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων «Ελληνικής Χαλυβουργίας».

Χτες, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο εργοτάξιο της ΠΕΤΡΟΛΑ, όπου οι ταξικές δυνάμεις κάλεσαν τους εργαζόμενους να ξεπεράσουν την τρομοκρατία, το φόβο και την απογοήτευση και να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στην αυριανή απεργία. Στην αυριανή απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην αλουμινοβιομηχανία ΛΟΥΚΙΣΑΣ στο Περιστέρι, όπως ξεκαθάρισαν στους αντιπροσώπους του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Η απεργία προκηρύχθηκε από την Ομοσπονδία Μετάλλου (ΠΟΕΜ) μόνο για τη ναυπηγική βιομηχανία (Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ