Τρίτη 20 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ

ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού: οι ψηφοφόροι έδωσαν χθες το "παρών" για τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Θέλουν τώρα να ακούσουν ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το μέλλον της χώρας - όπως θέλουν και ανανέωση, με νέα πρόσωπα στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: «Το σύνθημα "αρχίζουμε" που επέλεξε ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ βολικό τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα που έφερε τη χώρα στο Μνημόνιο και την Τροϊκα. Ο κ. Βενιζέλος δεν είναι λύση αλλά μέρος του προβλήματος» (από άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ: «Τρία είναι τα μεγάλα στοιχήματα που καλείται να κερδίσει ο Ευ. Βενιζέλος (..) Πρώτον, να ξαναδώσει στο ΠΑΣΟΚ τη χαμένη από καιρό σύμπνοιά του (...) Δεύτερον, να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που να (...) δεσμεύεται μόνο για μέτρα και πρωτοβουλίες που είναι σε θέση να προωθήσει (...) Τρίτον να δώσει ένα πολιτικό στίγμα (...) ότι η αγωνία που συνέχει τον ίδιο και το κόμμα του (...) είναι να μην ενδώσει εφεξής σε ενέργειες και πρωτοβουλίες πολιτικής ανευθυνότητας» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ: «Με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να διατυπωθεί ως σοβαρή πιθανότητα η ανάδειξη πολυκομματικής Βουλής - ένα Κοινοβούλιο με... δέκα κόμματα θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά πράγματα» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ: «Ο νόμος και η τάξη εξοστρακίστηκαν και δυσφημίστηκαν ως έννοιες στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Καιρός να επανέλθουν (...) Επιτρέψαμε στις ομάδες της τυφλής βίας να καταστρέφουν και να βανδαλίζουν το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, όποτε και όπως θέλουν. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί (...) Πρέπει να υπάρξει η πολιτική βούληση όλων των σοβαρών κομμάτων και να αλλάξει η νοοτροπία που επικρατεί εδώ και 30 χρόνια, πως "όλα επιτρέπονται" στο όνομα μιας κακώς νοούμενης προοδευτικότητας»(από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ