Τετάρτη 4 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παρέμβαση στον ΟΑΣΘ

Απέναντι στο κλιμάκιο της τρόικας που ήρθε για έλεγχο στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) βρέθηκαν, χτες, εργαζόμενοι, άνεργοι και σπουδαστές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της επιτροπής ανέργων της Γραμματείας Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας - Τριανδρίας, με αίτημα τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων και φοιτητών.

Οι διαδηλωτές τόνισαν ότι το κλιμάκιο της τρόικας ήρθε να ενημερωθεί για τα οικονομικά του ΟΑΣΘ, ο οποίος επιδοτείται από το κράτος.

Αμεσα, οι αγωνιστές κάλεσαν τους εργαζόμενους του οργανισμού, αλλά και πλήθος ανέργων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στο ίδιο κτίριο, να κινητοποιηθούν. Να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στο τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων που συντελείται από κοινού από κυβέρνηση και τρόικα, στη γραμμή και τις επιδιώξεις των μονοπωλίων.

Παράλληλα, διεκδίκησαν και πέτυχαν τη διαγραφή προστίμων που είχαν επιβληθεί από τον ΟΑΣΘ σε άνεργους και φοιτητές που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και βρέθηκαν να μην έχουν πληρώσει εισιτήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ