Παρασκευή 27 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΥΡΩΠΗ»
24ωρη απεργία για ανάκληση απόλυσης

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Παρασκευή οι εργαζόμενοι την οποία προκήρυξε η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθήνας

Στην απόλυση εργαζόμενου από τη διεκπεραίωση στο Κορωπί, προχώρησε η επιχείρηση «Ευρώπη» (πρακτορείο Τύπου). Αμεση ήταν η αντίδραση της Ενωσης που προκήρυξε 24ωρη προειδοποιητική απεργία, σήμερα Παρασκευή, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα. Την μέρα της απεργίας στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων στην επιχείρηση στο κτίριο της εταιρείας στο Κορωπί.

Με ανακοίνωσή της η Ενωση καλεί τη διοίκηση της «Ευρώπης» να ανακαλέσει τώρα την απόλυση του εργαζόμενου από τη διεκπεραίωση και να ματαιώσει το σχέδιό της και για άλλες απολύσεις. «Το λέμε καθαρά: Το σχέδιο απολύσεων δεν θα περάσει! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Μαζικά, οργανωμένα και αποφασιστικά δίνουμε άμεση απάντηση. Στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλει η εργοδοσία με την προτροπή των κυβερνήσεων λέμε ΟΧΙ», σημειώνει η Ενωση στην ανακοίνωσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ