Παρασκευή 9 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση

Στα πλαίσια της παρουσίασης των Θέσεων του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση, από τις Κομματικές Οργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν οι εξής συγκεντρώσεις:

Σάββατο 10 Μάρτη

Στη Νάουσα, 8μ.μ. στην Εύξεινο Λέσχη, με ομιλητή τον Βασίλη Ρέβα, στέλεχος του ΚΚΕ. Στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αχαρνών (Αχαρνών 297), 6.30μ.μ. με ομιλητή τον Δ. Αγκαβανάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Κυριακή 11 Μάρτη

Στα Νέα Λιόσια, 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Καφενείο του Αγ. Φανουρίου, με ομιλητή τον Γ. Μαυρίκο μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Περιστέρι, 11 π.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με ομιλητή τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στα Σεπόλια, 10.30 π.μ. στην ταβέρνα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» (Αγ. Μελετίου), με ομιλητή τον Γιώργο Γεωργόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ. Στο Γκύζη, 11 π.μ. στην ταβέρνα «ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ», με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Αγ. Παρασκευή, 10.30 π.μ. (Αγ. Ιωάννου 58β, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 12 Μάρτη

Στο Αιγάλεω, 7.30μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με Ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στον Νέο Κόσμο, 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Κόμματος (Φραντζή 68), με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Πετρούπολη, 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου με ομιλητή τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Μαρούσι, 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΑΕΑ (Μιλτιάδου 4) με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Καισαριανή, 6.30 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Π. Ηλιόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ. Στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Δημόσιας Διοίκησης του ΚΚΕ (ΚΟΑ), 7.μ.μ. με ομιλητή τον Δημ. Κρομμύδα, στέλεχος του ΚΚΕ. Στο ΙΚΑ Πλατείας Αττικής θα πραγματοποιήσει περιοδεία, στις 12 το μεσημέρι, ο Γ. Ιωάννου στέλεχος του ΚΚΕ.

Τρίτη 13 Μάρτη

Στη Νέα Σμύρνη, 7.μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Τεχνικό Τμήμα Πειραιά της ΕΥΔΑΠ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 6.45. π.μ. ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ