Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών τα ΔΣ των σωματείων εργαζομένων στους υπό κατάργηση και συγχώνευση δημόσιους φορείς. Η κινητοποίηση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει νέα παράσταση στο υπουργείο Εσωτερικών. Οι εργαζόμενοι παλεύουν ενάντια στη διάλυση των κοινωφελών δημοσίων φορέων, στις απολύσεις - εφεδρεία - «διαθεσιμότητα» και το «ενιαίο» μισθολόγιο - φτωχολόγιο.

Επίσης, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν συγκέντρωση στη Βουλή, στη 1 το μεσημέρι, με στάσεις εργασίας σε κάθε χώρο δουλειάς. Παράλληλα, προχωρούν σε γενικές συνελεύσεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε κάθε χώρο εργασίας.

Τα Συνδικάτα που συναπαρτίζουν το Συντονιστικό διεκδικούν: Καμία κατάργηση - συρρίκνωση Δημόσιου κοινωφελή φορέα και υπηρεσίας. Καμία άμεση ή έμμεση απόλυση εργαζόμενου. Κάτω τα χέρια από τους μισθούς, τις συντάξεις, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, τα δικαιώματά μας συνολικότερα. Να σταματήσει πια η φορολογική «καταιγίδα» και τα χαράτσια σε βάρος μας. Τέλος, δηλώνουν ότι ενισχύσουν την αλληλεγγύη τους σε όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ