Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Στη μάχη των συνελεύσεων και των συσκέψεων

Η δουλειά για την επιτυχία της απεργίας πρέπει να αφήσει νέα βήματα στην οργάνωση των εργαζομένων σε κάθε κλάδο (φωτ. από την πορεία στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα)
Η δουλειά για την επιτυχία της απεργίας πρέπει να αφήσει νέα βήματα στην οργάνωση των εργαζομένων σε κάθε κλάδο (φωτ. από την πορεία στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα)
Στη μάχη των συνελεύσεων και των συσκέψεων για την επιτυχία της γενικής πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 18 Οκτώβρη έχουν ριχτεί συνδικάτα και επιχειρησιακά σωματεία. Στόχος δεν είναι μόνο το απεργιακό κάλεσμα να φτάσει παντού, αλλά και κάθε εργαζόμενος να μπει μπροστάρης στην απεργιακή μάχη, να αγωνιστεί ενάντια στη βαρβαρότητα που συνθλίβει τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του.

Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στην Ομόνοια στις 10.30 π.μ. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στον Πειραιά την ίδια ώρα στην πλατεία του ΗΣΑΠ.

Χτες, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας «Ο Προμηθέας», όπου και αποφασίστηκε απεργία. Αποφάσεις για απεργία πήραν επίσης το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καθώς και η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ).

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι γενικές συνελεύσεις και άλλες μαζικές διαδικασίες για την προετοιμασία της απεργίας. Συγκεκριμένα:

  • Σημέρα, Παρασκευή 12 Οκτώβρη:

-- Ανοιχτή συνεδρίαση πραγματοποιεί η διοίκηση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β, πίσω από τη Μητρόπολη).


-- Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» στις 5 μ.μ. πραγματοποιεί το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής με στόχο την οργάνωση της συμμετοχής του κλάδου στη νέα γενική πανελλαδική απεργία.

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας πραγματοποιεί διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου με τη συμμετοχή των παραρτημάτων του συνδικάτου και άλλων εργαζομένων στις κατασκευές.

-- Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφοριών (ΣΕΤΗΠ) Αττικής πραγματοποιεί ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο στις 7.30 μ.μ. στη Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος.

  • Αύριο Σάββατο 13 Οκτώβρη: Στο Κορωπί, στις 6 μ.μ., θα γίνει σύσκεψη στο πλαίσιο των εγκαινίων των γραφείων όπου θα συστεγάζονται τα παραρτήματα των Συνδικάτων Φαρμάκου, Τροφίμων - Ποτών, Λιθογράφων και Πρακτορείων Τύπου.
  • Κυριακή 14 Οκτώβρη:

-- Η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου πραγματοποιεί σύσκεψη με επιχειρησιακά Σωματεία, Σωματειακές Επιτροπές και πρωτοπόρους εργάτες του κλάδου στα γραφεία της (Σολωμού 65, 6ος όροφος) στις 10 π.μ.

-- Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων», στις 11 π.μ, στα γραφεία του Συλλόγου, στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48Β).

  • Δευτέρα 15 Οκτώβρη, οι εργαζόμενοι της εταιρείας «ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ» προχωρούν σε γενική συνέλευση στις 2.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ