Τρίτη 20 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ
Εμπαίζει ανοιχτά τους εργαζόμενους

Εμπαίζει ανοιχτά τους εργαζόμενους του δήμου η δημοτική αρχή της Αθήνας, ανοίγοντας δρόμο για διαθεσιμότητα και απόλυσή τους.

Σε συναντήσεις που είχε με τους εργαζόμενους στο πλαίσιο των χτεσινών τους κινητοποιήσεων, ο δήμαρχος αναγνώρισε μεν ότι είναι άδικο να απολυθούν οι εργαζόμενοι, από την άλλη ουσιαστικά αρνήθηκε να μη στείλει τις καταστάσεις με το επιχείρημα ότι «δε θα γίνει ο Δούρειος ίππος για το διεμβολισμό της νομιμότητας στην ελληνική επικράτεια»!

Την ίδια στιγμή, οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του δήμου παρουσίασαν περίπου σαν κατόρθωμα στους συγκεντρωμένους έξω από το δημαρχείο εργαζομένους, την αντιπρόταση του δημάρχου: Οτι θα βγάλει μια ανακοίνωση συμπαράστασης στους υπό απόλυση εργαζόμενους. Οτι θα διερευνήσει μαζί με άλλους δημάρχους ποιες δυνατότητες υπάρχουν ώστε να αλλάξει, να μην υλοποιηθεί ο νόμος. Και ότι λόγω κατάληψης στο δημαρχείο έτσι και αλλιώς μέχρι σήμερα Τρίτη δε θα δοθούν οι ονομαστικές καταστάσεις, ίσως αυτό παραταθεί ώσπου να καταλήξει κάπου η «πρωτοβουλία» που όπως υπόσχεται ο Καμίνης θα πάρει με άλλους δημάρχους.

  • Τη άμεση σύγκληση εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Β. Μπούτας, Ν. Γκατζής και Β. Κρανιάς, που εκλέχτηκαν με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ