Τρίτη 20 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΙΣΑ
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό οργανώνουν σήμερα Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και η Επιτροπή για τη Διεθνή ΥΦεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή τους, καλούν το λαό να συμμετέχει μαζικά και να καταδικάσει τη νέα κτηνωδία της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, που εντάσσεται στα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και έχουν στόχο την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία και στο Ιράν. Καλούν το λαό και τη νεολαία μαχητικά και αγωνιστικά να απαιτήσουν: «Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.

Να μην τηρηθεί καμιά συμβατική υποχρέωση της χώρας, να κλείσει η βάση της Σούδας και να κλείσουν οι βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ακτιο και Αραξο».

Αύριο στη Λάρισα

Αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας οργανώνουν οι Γραμματείες Λάρισας του ΠΑΜΕ και της Επιτροπής Ειρήνης - ΕΕΔΥΕ αύριο Τετάρτη, με πορεία που θα ξεκινήσει στις 6:30 μμ, από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου.

Ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ψήφισμα καταδίκης των δολοφονικών επιθέσεων της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας εγκρίθηκε ομόφωνα στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μετά από πρόταση της «Εργατικής Ενότητας». Με το ψήφισμα απαιτείται να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και να μη χρησιμοποιηθούν, τα λιμάνια κι ο εναέριος χώρος της χώρας μας για τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή.

Φοιτητικοί σύλλογοι

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φυσικού, Χημικού, Επιστήμης Υλικών, Γεωλογικού, Μηχανικών Η/Υ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Φαρμακευτικής, στην Πάτρα, μετά από πρόταση των δυνάμεων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, υιοθέτησαν ψήφισμα καταδικάζοντας «τις δολοφονικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας». Δηλώνουν τη στήριξη τους στην «πάλη του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή κατοχή». Μεταξύ άλλων απαιτούν η «ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει τώρα τη στρατιωτική συνεργασία της χώρας μας με το Ισραήλ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ