Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αποστόμωσαν τους συκοφάντες

Οργή κυριαρχούσε στα «πηγαδάκια» των απεργών για τη «λάσπη» με την οποία η εργοδοσία και τα αστικά Μέσα προσπαθούσαν να συκοφαντήσουν τον τίμιο αγώνα τους. Η προσπάθεια να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον των απεργών έπεσε στο κενό. Απάντηση, τα στιγμιότυπα που εκτυλίχθηκαν έξω από το κατάστημα.

Χτες το μεσημέρι ένας καταναλωτής έφτασε στο κατάστημα και ρώτησε τι γίνεται. Οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν ότι απεργούν και εξήγησαν τους λόγους της απεργίας. Τότε εκείνος αναρωτήθηκε γιατί βρίσκονται πελάτες μέσα στο κατάστημα. Μπήκε λοιπόν μέσα και άρχισε να φωνάζει «βγείτε όλοι έξω τα παιδιά απεργούν, τους κόβουν το μισθό». Οι καταναλωτές που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα βγήκαν όλοι έξω.

Νωρίτερα το πρωί ένας ακόμα καταναλωτής που δεν είχε καταλάβει ότι γίνεται απεργία εξερχόμενος του καταστήματος και αφού ενημερώθηκε ζήτησε συγνώμη και ρώτησε αν μπορεί να επιστρέψει πίσω την αγορά που είχε κάνει.

Χτες μια γυναίκα όταν κατάλαβε τι συμβαίνει παράτησε το καρότσι με τα ψώνια πριν φτάσει στο ταμείο και βγήκε έξω, όπου και παρέμεινε δηλώνοντας τη συμπαράστασή της στους απεργούς.

Τέτοια και πολλά ακόμα στιγμιότυπα συμβαίνουν από προχτές έξω από τα «ΙΚΕΑ» παρά τα όσα «παπαγαλίζουν» η εργοδοσία και διάφορα Μέσα «ενημέρωσης»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ