Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σήμερα Παρασκευή, στη Νάουσα. Στις 10.30 π.μ. θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του ΙΚΑ. Στις 11.30 π.μ., θα βρεθεί στο Δημαρχείο και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Στις 12.30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη περιοδεία στο Νοσοκομείο και στις 2 μ.μ. στο κλωστοϋφαντουργείο «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ», όπου θα γίνει ομιλία στους εργαζόμενους. Στις 2.45 μ.μ. ο Θ. Κωνσταντινίδης θα επισκεφτεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.
  • Την Κυριακή 2/12, στις 11 π.μ. στη Βόνιτσα, θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση για τον Β' Τόμο του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Γ. Ποσοτίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ, διοργανώνουν τη Δευτέρα 3/12, στις 7 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Κωνσταντινουπόλεως και Πλαπούτα) συζήτηση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».
  • Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» θα περιοδεύσει την Τετάρτη 5/12, στις 9 π.μ., ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/12, στις 7 μ.μ., στα Μέγαρα, στο Στρατουδάκειο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Π. Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ