Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Βαθαίνει η εσωκομματική κρίση

Διευρύνεται και βαθαίνει η εσωκομματική κρίση στους Ανεξάρτητους Ελληνες, καθώς συνεχίζονται οι παραιτήσεις στελεχών, εν μέσω διεργασιών για την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού. Σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί το φυλλορρόημα του κόμματος, στη χτεσινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής αποφασίστηκε οι προσυνεδριακές διαδικασίες να αρχίσουν την προσεχή Παρασκευή, με την πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη.

Πάντως, λίγο προτού πραγματοποιηθεί η κοινή συνεδρίαση, άλλα τρία στελέχη ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από το κόμμα. Πρόκειται για τον γραμματέα του Συνδικαλιστικού, Ν. Δρίτσα, τον υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας Τ. Παχή και τον υπεύθυνο της γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων, Γ. Παντελίδη. Οι παραιτήσεις τους συνοδεύτηκαν από επιστολές στις οποίες εκφράζουν ανοιχτά τη διαφωνία τους με τον πρόεδρο του κόμματος.

Από την πλευρά τους οι αποχωρούντες δεν κρύβουν ότι κινούνται στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός νέου μορφώματος, που θα επιδιώξει να παίξει ρόλο στο πλαίσιο της συνολικότερης αναμόρφωσης του κεντροδεξιού πόλου. «Πρέπει να εκφραστεί το σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος που ανήκει στον πατριωτικό, αντιμνημονιακό χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Μανώλης, επιβεβαιώνοντας ότι «συζητούμε για τις περαιτέρω κινήσεις μας».

Ο Κ. Μαρκόπουλος σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ισχυρίστηκε ότι «στους Ανεξάρτητους Ελληνες υπάρχει μυστική ατζέντα, η συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ