Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ανησυχεί για την «κοινωνική συνοχή»

Κομματική σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενόψει της σημερινής σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, πραγματοποιήθηκε χτες στην Ιπποκράτους υπό την προεδρία του Ε. Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές, ο Ε. Βενιζέλος θα ζητήσει στη διάρκεια της σύσκεψης «επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας» και «διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής», ανησυχώντας για τις συνέπειες από τη ραγδαία φτωχοποίηση του λαού.

«Οι τελευταίες αποφάσεις του Γιούρογκρουπ που συνοδεύτηκαν από το πιο επώδυνο πακέτο μέτρων που έχει ψηφιστεί από την αρχή της κρίσης μας δίνουν τις στοιχειώδεις δυνατότητες για να "δούμε φως στο τούνελ", καθώς επιβεβαιώθηκε επί του πρακτέου η παραμονή της χώρας στο ευρώ», ισχυρίστηκε με χτεσινό της άρθρο η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά.

Στόχος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι να γονατίσουν μπροστά στα νέα βάρβαρα μέτρα, στο όνομα της ανάπτυξης και να θυσιάσουν τα δικαιώματά τους για την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλίων. Χτες, ο Γ. Κουτσούκος που διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν καταψήφισε τα μέτρα του μνημονίου, έκανε αίτηση επανεγγραφής στο κόμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ