Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Στοχευμένη δουλειά στην τελική ευθεία

Κοντά στην κάλυψη του πλάνου της βρίσκεται η Εργατική Αχτίδα στα Γιάννενα

Σε τροχιά κάλυψης του πλάνου της βρίσκεται η Εργατική Αχτίδα στα Γιάννενα, που την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στο 58,89%. Στη δύναμη της Αχτίδας υπάρχουν ΚΟΒ που υπερκάλυψαν ήδη τα πλάνα τους και αποφάσισαν την αναπροσαρμογή τους, όπως π.χ. η ΚΟΒ Οικοδόμων, που έπιασε τον ιδιαίτερα υψηλό στόχο της, παρά το γεγονός ότι ο κατασκευαστικός κλάδος μαστίζεται από μεγάλη ανεργία.

Στην κάλυψη των πλάνων βοηθάει το άνοιγμα των εργατικών ΚΟΒ, όχι μόνο στους κλάδους και χώρους δουλειάς, αλλά και στις γειτονιές και τα χωριά, όπου κατοικούν εργάτες. Αξιοποιήθηκε επίσης το πλατύ άνοιγμα της Οργάνωσης με τις Θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο. Οι ΚΟΒ που έχουν μείνει πίσω στην κάλυψη του πλάνου τους, συζητούν και παίρνουν πρακτικά μέτρα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, επιδιώκοντας να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος με στοχευμένο άνοιγμα.

Εχει σχεδιαστεί και υλοποιείται συγκεκριμένο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων στους κλάδους, όπως σε σούπερ μάρκετ, στο εμπόριο και τις υπηρεσίες. Μια σημαντική πείρα που βγαίνει και η οποία βοηθά στην κάλυψη των πλάνων, είναι η προετοιμασία της Οικονομικής Εξόρμησης με συσκέψεις για την αναγκαιότητα της οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ. Κυρίαρχο στοιχείο είναι η αποφασιστικότητα να πιαστούν τα πλάνα απ' όλες τις ΚΟΒ της Εργατικής Αχτίδας, να δοθεί με μεγαλύτερη ένταση μέσα στις γιορτές και μέχρι την τελευταία μέρα η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ