Τετάρτη 30 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ
Εγκρίθηκε η πρόταση του ΠΑΜΕ για τη ΣΣΕ

Αποδεκτή ομόφωνα έγινε η πρόταση της ΔΑΣ στην Ολομέλεια της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που κατέθεσε πρόσφατα το ΠΑΜΕ.

Οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ που μίλησαν στη διοίκηση του ΕΚΒ Μιχ. Τριανταφυλλίδης και Κων. Στεργίου χαρακτήρισαν υποκριτική τη στάση των δύο άλλων παρατάξεων (ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ), αναφορικά με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αφού ο πρόεδρος του ΕΚΒ Θαν. Παπαδημόπουλος (ΠΑΣΚΕ) υπογράφει συμβάσεις όπως αυτές με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ για πεντάμηνη απασχόληση όπου υπονομεύεται η ΣΣΕ.

Μάλιστα, η ΔΑΣ πρότεινε η πρότασή της για την ΕΓΣΣΕ, να διανεμηθεί σε όλους τους χώρους δουλειάς και σε όλα τα σωματεία και να γίνει προετοιμασία των σωματείων για όλες τις κινητοποιήσεις. Επίσης, άσκησαν σφοδρή κριτική στην πολιτική της πλειοψηφίας του ΕΚΒ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ) απέναντι στους πενταμηνίτες, οι οποίοι τελικά σήμερα πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα τους και αφού όλο το προηγούμενο διάστημα έκαναν σκληρό αγώνα με πολλές κινητοποιήσεις τόσο έξω από το Εργατικό Κέντρο Βόλου όσο και από το δήμο Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ