Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
«Εθαψε» το ξεμπρόστιασμα της κυβέρνησης

Τον ταξικό του ρόλο επιβεβαιώνει ο αστικός Τύπος καθώς στα χτεσινά δημοσιεύματα «θάβεται» το ξεμπρόστιασμα της κυβέρνησης. Η πλήρης κατάρρευση της προβοκάτσιας της κυβέρνησης, και μάλιστα μέσα από τις ίδιες τις φωτογραφίες τις οποίες αυτή έδωσε ουσιαστικά στη δημοσιότητα, δεν άρεσε στα ΜΜΕ.

Ετσι, ενώ τις προηγούμενες μέρες κανάλια, sites και εφημερίδες συντάσσονταν με την κυβερνητική πλευρά με μόνο υλικό τις σκηνοθετημένες φωτογραφίες, όταν το ΠΑΜΕ αποκάλυψε πως οι ίδιες φωτογραφίες βεβαιώνουν την προβοκάτσια, τα ΜΜΕ άρχισαν να μιλούν για «ισχυρισμούς» του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

Στο ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» αναφέρεται η συζήτηση που έγινε την Πέμπτη στη Βουλή και εκτίθεται σαν... μια πλευρά των γεγονότων η αποκάλυψη της προβοκάτσιας που έγινε και μέσα από τις φωτογραφίες που προσκόμισε στη Βουλή ο Θ. Παφίλης.

Το «Εθνος» αναφέρεται με λεπτομέρειες στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σ. Κεδίκογλου, που απέδιδε τις υλικές καταστροφές στο ΠΑΜΕ, αναπαράγοντας ουσιαστικά την προβοκάτσια.

Τα «Νέα», πιστά στο ρόλο τους, στη στήλη «ΜΙΚΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ», εμφανίζουν τη φωτογραφία του Θ. Παφίλη να δείχνει στη Βουλή τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Ο κ. Παφίλης διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στη Βουλή».

Η απόκρυψη συνεχίζεται και στην «Καθημερινή», που περιορίζεται κι αυτή να μεταφέρει τη συζήτηση στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ