Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Να επαναπροσληφθεί η εργαζόμενη στο κέντρο ANIMUS

Την άμεση επαναπρόσληψη εργαζόμενης που απέλυσε η εργοδοσία στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS ζητά το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας.

Σημειώνει ότι οι ιδιοκτήτες του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS έχουν απλήρωτους εδώ και μήνες τους εργαζόμενους.

Και συμπληρώνει: «Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα προχώρησαν σε μια εκδικητική και εκφοβιστική απόλυση εργαζόμενης που διεκδίκησε το αυτονόητο, να πληρωθεί τα δεδουλευμένα της, κάνοντας επίσχεση εργασίας και απευθύνθηκε στο σωματείο.

Τα ψευτοεπιχειρήματα, ότι δεν ήταν καλή στη δουλειά της, μόνο σε αφελείς μπορεί να απευθύνονται. Είναι προφανές ότι θέλουν να εκφοβίσουν μ' αυτόν τον τρόπο κάθε εργαζόμενο που πάει να σηκώσει κεφάλι, δείχνοντάς τους τι τους περιμένει, δηλαδή η απόλυση.

Γνωρίζουμε καλά τι πιέσεις και εκφοβισμός γίνεται από την εργοδοσία και τα στελέχη της προς τους εργαζόμενους, για να μη διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και την επίλυση άλλων προβλημάτων τους. Και δε θα το αφήσουμε αυτό να συνεχίζεται. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Το ΕΚΝΛ αξιώνει την άμεση επαναπρόσληψη της απολυμένης, την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας και την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους. Καλεί όλους και όλες τις εργαζόμενες να συσπειρωθούν στο κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές και Κέντρα Αποκατάστασης και ενωμένοι-νες σαν μια γροθιά, αψηφώντας το φόβο και την εργοδοτική τρομοκρατία, να διεκδικήσουν αγωνιστικά τα δικαιώματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ