Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
Δε σταματούν οι καταγγελίες σωματείων από Ελλάδα και εξωτερικό

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει» διαδήλωσαν οι εργάτες την Πέμπτη έξω από την Ευελπίδων. Το ίδιο «φωνάζουν» και τα αμείωτα μηνύματα από Ελλάδα κι εξωτερικό
«Η τρομοκρατία δε θα περάσει» διαδήλωσαν οι εργάτες την Πέμπτη έξω από την Ευελπίδων. Το ίδιο «φωνάζουν» και τα αμείωτα μηνύματα από Ελλάδα κι εξωτερικό
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σωματείων και φορέων που καταδικάζουν την προβοκάτσια και την επιχείρηση καταστολής και τρομοκρατίας που εξαπέλυσε η κυβέρνηση διώκοντας εκπροσώπους εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων ως κοινούς τρομοκράτες και χτυπώντας με ρόπαλα και ΜΑΤ διαδηλωτές.

Ετσι, στα γραφεία του ΠΑΜΕ καταφτάνουν συνεχώς μηνύματα έκφρασης συμπαράστασης από όλον τον κόσμο.

Μηνύματα απέστειλαν η Διεθνής Οργάνωση των Δημοσίων Υπαλλήλων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Περού, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ινδίας, η Πανινδική Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων, η Πανπακιστανική Ομοσπονδία Ενωμένων Συνδικάτων, η Διασυνδικαλιστική Εναλλακτική Ενωση Εργαζομένων Καταλονίας, το «Κόκκινο Μέτωπο» Ρωσίας (συνασπισμός κομμάτων όπου συμμετέχει το Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας και ταξικά εργατικά σωματεία).

Επίσης, μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν το Κόμμα Εργασίας Τουρκίας (ΕMEP) και το Ουγγρικό Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα.

Μηνύματα από κάθε πλευρά της χώρας

Την ωμή βία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης καταδικάζουν σωματεία από όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, την καταδίκη τους εκφράζουν:

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας. Η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Κρήτης. Οι αντιπρόσωποι του 48ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού.

Τα Σωματεία: Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Τρίτονων Φορτηγών Ελαφρών Μεταφορών ΔΧ Ν. Αττικής, Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής, Οικοδόμων Ηγουμενίτσας, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, Τροφίμων - Ποτών Αχαΐας, Εμποροϋπαλλήλων και Παροχής Υπηρεσιών Αχαΐας, Εργαζομένων «Καρφούρ» Πάτρας, Φαρμάκου Αχαΐας, Ιδιωτικών Κλινικών Πάτρας, Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας. Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Νίκαιας - Κορυδαλλού «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Επίσης: Η Ζ' ΕΛΜΕ Αθήνας, το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ, το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου Κρήτης της ΑΔΕΔΥ. Οι Επιτροπές Αγώνα ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ, η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ