Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ

ΕΠΟΝ
ΕΠΟΝ
Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) και η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) διοργανώνουν το Σάββατο 23 Φλεβάρη, στην επέτειο των 70 χρόνων της ΕΠΟΝ, εκδήλωση τιμής με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, στις 10.30 το πρωί.

Την ίδια μέρα, στις 5 μ.μ., το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ - ΠΕΑΦΕ, διοργανώνει στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ»(Πανεπιστημίου 52) την καθιερωμένη εκδήλωση τιμής για την ίδρυση της ΕΠΟΝ, με θέμα «ΕΠΟΝ και Πολιτισμός». Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη, τραγούδι από τον Γ. Σαρρή και τη χορωδία της ΠΕΑΦΕ, απαγγελίες ποιημάτων, τραγούδια αντιστασιακά και άλλα. Θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και της ΚΝΕ.

  • Η Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί τους Αντιστασιακούς, τους απογόνους και φίλους, στη χρονιάτικη συνεστίασή της, την Κυριακή 24 Φλεβάρη, στη 1 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Β. Γεωργίου Α', αρ. 1-3ης Σεπτεμβρίου). Η εκδήλωση αφιερώνεται στα 70 χρόνια της ΕΠΟΝ. Προσκλήσεις διατίθενται από το παράρτημα Κέντρου Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου 50, 6ος όροφος γρ. 601, τηλ. 2310.225.250, από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ